PROFFSVERKTYGET FÖR FEEDBACK OCH TEAMUTVECKLING

 

Nyhet! Samarbete med Informator Utbildning för våra Teamcoach kurser.

Kurs Teamcoach Orangino Work - i samarbete med Informator 

Teamcoach är en heldagsutbildning. Den gör dig redo att använda och direkt dra nytta av Orangino Work i team som du leder eller projektleder. Kurserna ges i samarbete med utbildningsföretaget Informator. Klicka här för mer information och anmälan.

 

Utbildningsprogram Certifierad Metodcoach Orangino Work 

Programmet Certifierad Metodcoach ger gedigen kompetens och träning i metoden. Det vänder sig till dig som konsult och du som har ansvar för att utveckla organisationens ledare / medarbetare eller att stödja och utveckla många olika team. Verktyget blir ett använbart hjälpmedel i ditt arbete för att driva effektivt förändringsarbete.  Så här ser programupplägget ut:

  • En + en dags utbildning; metod, verktyg, övningar/workshops, praktisk träning på kursen, handledarstöd för egen träning, uppföljning, erfarenhetsdelning och fler övningar / tillämpningar
  • Materialet som ingår i denna kurs är arbetsboxen, ett pedagogiskt digitalt handledarstöd version PLUS med övnings- och workshopmallar samt digitalt deltagarmaterial.
  • Certifiering enligt användarvillkor

Kursen Metodcoach Orangino Work ges på förfrågan. Anmäl ditt intresse på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Företagsintern utbildning 

Vi genomför utbildningarna Teamcoach / Certifierad Metodcoach, även företagsinternt och svenska och engelska. Förutom att interna kurser blir mer kostnadseffektiva kan de också anpassas till organisationens specifika behov. För information maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  

Kvalitet och rättigheter


Utbildningarnas syfte är att kvalitetssäkra användningen av konceptet med rättighet och skyldighet i enlighet med användarvillkor för respektive utbildning. Orangino AB äger alla rättigheter till koncept, verktyg samt har copyright på allt material gällande Orangino Work. För våra öppna egna kurser gäller SAUK's allmänna regler. Se regler här > 

 

Öppna kurstillfällen

Kurs Teamcoach 2017
Heldagsutbildning i
samarbete Informator
21 feb   
30 mars
  6 april 
  2 maj  
  1 juni

Certifierad Metodcoach
Kursen ges på förfrågan
info@oranginowork.com