PROFFSVERKTYGET FÖR FEEDBACK OCH TEAMUTVECKLING

 

Nyhet! Samarbete med Informator Utbildning för våra Teamcoach kurser.

Kurs Teamcoach Orangino Work - i samarbete med Informator 

Teamcoach är en heldagsutbildning. Den gör dig redo att använda och direkt dra nytta av Orangino Work i team som du leder eller projektleder. Kurserna ges i samarbete med utbildningsföretaget Informator. Klicka här för mer information och anmälan.

 

Påbyggnadsutbildning Certifierad Metodcoach Orangino Work 

Genom påbyggnadsutbildningen som Certifierad Metodcoach får du gedigen kompetens och träning i metoden. Är du konsult eller har ansvar för att utveckla en hel organisations ledare / medarbetare och att stödja och utveckla många olika team? Du får stöd i ditt arbete genom ett mycket effektivt, användbart och samtidigt lustfyllt verktyg för att driva förändringsarbete.  Påbyggnadsutbildningen ger dig både både individuell coachning och gruppträning:

  • Personligt handledarstöd för din träning och genomförande i egna team
  • Digitalt test med reflektionsfrågor
  • Uppföljningsdag med erfarenhetsdelning och genomgång av ytterligare övningar och tillämpningar
  • Handledarstöd version PLUS.
  • Certifiering Metodcoach Orangino Work

Påbyggnadskursen Metodcoach Orangino Work ges på förfrågan. Anmäl ditt intresse på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vi kommer och utbildar Teamcoacher hos er 

Vi genomför utbildningarna Teamcoach / Certifierad Metodcoach, även företagsinternt och på både svenska och engelska. Interna kurser blir mer kostnadseffektiva och kan också anpassas till er organisations specifika behov. För information maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  

Kvalitet och rättigheter


Utbildningarnas syfte är att kvalitetssäkra användningen av konceptet med rättighet och skyldighet i enlighet med användarvillkor för respektive utbildning. Orangino AB äger alla rättigheter till koncept, verktyg samt har copyright på allt material gällande Orangino Work. För våra öppna egna kurser gäller SAUK's allmänna regler. Se regler här > 

 

Öppna kurstillfällen

Kurser 2017
Teamcoach
(Heldag)
På Informator Utbildning
- 8/6, 21/8, 25/8, 26/10

Certifierad Metodcoach
Påbyggnadskurs med handlett
träningsprogram på förfrågan
info@oranginowork.com