PROFFSVERKTYGET FÖR FEEDBACK OCH TEAMUTVECKLING

 

Nyhet! Samarbete med Informator Utbildning för våra Teamcoach kurser.

 ullao 0018Ulla Osterman är Orangino AB's grundare, utvecklare av metodiken Orangino Work och civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm. Hon är en erfaren organisationskonsult som framgångsrikt drivit förändringsprojekt i organisationer inom både offentlig verksamhet och i näringslivet. Ulla har i många år gästföreläst på Handelshögskolan i Stockholms Masterprogram om dialog och feedback.

Sara Bern2Sara Bern är kursledare på våra utbildningar i samarbete med Informator Utbildning. Hon är konsult med internationell ledarerfarenhet från IT/Telecom branschen. Hon har jobbat länge med Agila arbetssätt såväl som Agil Coach och med Agilt Ledarskap.


Ann portratt2Ann Epstein är kursledare på våra utbildningar. Hon har en bakgrund inom kommunikation och egen chefserfarenhet. Ann är en erfaren chefsutbildare med omvittnad pedagogisk och kommunikativ förmåga. Hon är även kursledare på Företagsuniversitetet.

 

 Kristian Molander Söderholm är legitimerad psykolog och organisationskonsult som tillsammans med Ulla driver vidareutveckling av tillämpningar och den digitala plattformen.

 

Certifierade externa konsulter 
Våra Certifierade Metodcoacher erbjuder professionellt konsultstöd och faciiterar med Orangino Work som metod workshops inom:

Team- och ledningsgruppsutveckling
• Process startare
• Hantera olika synsätt och förebygga konflikter
• Snabbt få nya team "på banan"
• Fördjupa och effektivisera samarbetet

Förändringsprocesser 
• Bygga feedback kultur
• Medarbetarundersökning live / följa upp undersökningsresultat
• Projektgrupper - start och uppföljning

Värdegrund och organisationskultur
•Tolka organisationens värdeord på teamnivå

Maila oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Metodens bakgrund
Orangino Work är en vetenskapligt grundad och evidensbaserad. Vidareutveckling för proffessionellt bruk bygger på relationsspelet Orangino, som Ulla Osterman utvecklade år 2002.

2013 inleddes ett samarbete med forskaren docent Tomas Jungert vid Psykologiska institutionen vid Lunds Universitet. Jungert har i många år forskat kring motivation kopplat till den väletablerade teorin  "Self Determination Theory" (Deci & Ryan, 2000). I sin forskning har Jungert använt Orangino Work som interventionsverktyg och har därigenom kunnat validera att verktyget stimulerar medarbetares och teams inre arbetsmotivation och förbättrar gruppklimatet.